Knowledgebase: Downloads
TeamViewer QuickSupport for WINDOWS
Posted by Armin Hasecic, Last modified by Armin Hasecic on 23 February 2015 11:46 AM

Rješenje za udaljeni pristup i support putem Interneta, od sada i kao sastavni dio QSS Supporta.

S obzirom na značaj koji usluge sistemskog supporta imaju za naše komitente, svakodnevno nastojimo unaprijediti način pružanja ove usluge, te je učiniti još bržom i jednostavnijom.

U skladu s tim, QSS je već postojeću ponudu sistemskog supporta proširio, pri tome ne mijenjajući cijene ove usluge. Za sve korisnike usluga sistemskog supporta, QSS je obezbijedio još jednostavniji i efikasniji support za servere i desktope, uz pomoć Team Viewer aplikacije.

Team Viewer aplikacija omogućava uspostavljanje konekcije sa bilo kojim serverom ili računarom putem Interneta u samo nekoliko sekundi, bez brige o firewall-ima, IP adresama ili NAT-u (Network Address Translation).

QSS pokreće punu verziju Team Viewer aplikacije, dok naši klijenti putem Interneta pokreću besplatni Quick Support modul, koji se može skinuti sa ove stranice. Dakle, nije potrebna nikakva instalacija od strane klijenata.

Nakon toga, klijent informiše kontakt osobu u QSS-u o ID broju koji se nalazi u Quick Support modulu. Stručno osoblje QSS-a unosi ove podatke u punu verziju Team Viewer-a i uspostavlja konekciju.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji, QSS će od sada udaljeno moći pristupiti Vašim računarima i serverima u samo nekoliko trenutaka, čime će vrijeme rješavanja problema biti znatno skraćeno.


DOWNLOAD:Attachments 
 
 teamviewerqs-win.exe (2.72 MB)
(1 vote(s))
Helpful
Not helpful

QSS d.o.o. Sarajevo, Dejzina Bikića bb, 71000 Sarajevo, BiH; tel.: ++387 33 563 000

Help Desk Software by Kayako